Over ons

Mohabir Photography

Welkom!

Eenvoud is de ultieme verfijning

Jij bent hier omdat je graag echte beelden wilt.
Beelden van jezelf, van je gezin, van een bijzonder moment of van je onderneming. Ik hoor graag waar je naar op zoek bent! Een bepaalde richting, een bepaald gevoel dat je wilt terugzien in de foto’s of de beleving die je wilt overbrengen naar je klanten. Neem je even een kijkje in mijn portfolio of wil je gelijk een afspraak inplannen?

MOHABIR PHOTOGRAPHY

Creatief, spontaan en vol passie voor het vastleggen van bijzondere gebeurtenissen.
Wij hadden niet verwacht dat het zo leuk kan zijn in de fotografie wereld. Onze specialiteit is het fotograferen van mensen op bijzondere momenten waar mensen samenkomen om van en met elkaar te genieten.  In de fotografie hebben wij niet echt een voorkeur welk feest het is, maar ons ruime ervaring is toch meer op de Hindoestaanse trouwerijen zoals Vivah en Nikah. Ook bruiloften en recepties en uiteraard ook de gezellige verjaardagen!

Vivah of bruiloften zijn hele lange dagen en is het erg fijn dat wij standaard deze dagen met 2 fotografen kunnen invullen. Met 2 zie je meer dan 1.

100%Professionaliteit

100%Creativiteit

100%Passie

100%Kwaliteit

JARENLANGE ERVARING

Gedreven door passie voor fotografie, ondersteund door vakkennis en jarenlange ervaring en steeds op zoek naar vernieuwing.

TEVREDEN KLANTEN

Wij streven naar continuïteit van onze dienstverlening door op een zorgvuldige wijze een wederkerig vruchtbare en duurzame relatie te ontwikkelen met onze klanten.

PROFESSIONELE FOTO'S

Ervaar hoe het is om zonder keuzestress de shoot van uw dromen mee te maken en boek vandaag nog uw fotoshoot by Mohabir Photography.

Neem contact op

Wil je controleren of wij nog beschikbaar zijn of heb je een vraag? Neem gerust even contact op.
Je kunt gebruiken maken van het contactformulier